Måleriarbeten i Uppsala

Ditt lokala måleri!

Vi på Krm Måleri utför det mesta inom måleriarbeten, invändiga såväl som utvändiga måleriarbeten och även tapetsering. För privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.  Vi har en bred erfarenhet och strävar alltid efter god kvalitet och service. 
Kontakta oss, så hjälper vi dig!

Invändigt måleri

Vi hjälper dig med allt från färgval till att skydda möbler. Vår ambition är att du ska slippa huvudvärken som kommer med att måla, om det är ditt sovrum/vardagsrum eller om fönsterramarna behöver en extra lack. Vi fräschar upp hemmet så väl som kontoret.  Det är ofta mycket att tänka på när det kommer till invändiga måleriarbeten och därför är det viktig att ta ditt ett professionellt måleri, Vi målar alla detaljer; väggar, tak, dörrar, fönster, element & köksluckor.

Utvändigt måleri

Måla om huset är många gånger ett överväldigande projekt som många inte har tid för, då det är mycket att tänka på inför arbetet och dessuom gäller det att ha rätt kunskap & lämpliga verktyg för att se till att färgen håller och håller länge. Många gånger  behövas en hel del förarbete innan man kan påbörja målnign av tex fasaden. Hinder som exempelvis byte av skadat trä, slipning, skrapning osv. Vi är med hela vägen och strävar efter att göra ditt liv enklare under perioden. 

Tapetsering

Från skrapning till spakling till tapetsering, vi sköter allt. Många underskattar hur sökigt det kan bli med tapetsering och hur en bubbla kan förstöra hela din dag. Vi har lång erfarenhet och hjälper dig hela vägen.

Kontakta oss för en offert!